Laserskæring og -gravering

Vi arbejder med Co2-laserskæring og -gravering i et tæt samarbejde med vores kunder. Løbende udvikler vi nye produkter og hjælper vores kunder på vej med deres produkter.

Kunder og fokusområder:

  • Designere, der skal have produceret mindre serier af deres produkt eller ønsker sparring og hjælp i udviklingsprocessen.
  • Virksomheder, der har en specifik opgave f.eks. gravering af logo på deres produkter eller skilte og display
  • Private bestillinger af f.eks. gaver via vores web-shop
  • Produktion af egne design og produkter
  • Produktion til forhandlere

Firma-opdeling:

Vi har opdelt vores forretning så de omfatter følgende:

  • DenLilleFabrik.dk: Er hovedfirmaet der laver produkter på bestilling, både til virksomheder og private. Her kan du kontakte os om dit projekt eller bestille varer direkte med dine tekster på.
  • RolstedCPH.dk: Webshop og brand for vores egne design og produkter. Primært til forhandlere.
  • Julekugle.dk: Webshop med julekugler og julerelaterer produkter
  • Baduljen.dk var det første vi hed, men det bliver udfaset og Den Lille fabrik bliver brugt fremover

Vores historie:

Efter mange år i it-branchen vendte jeg i 2014  tilbage til mit oprindelige uddannelseområde som produktionsingeniør og startede firmaet med hovedvægt på laserskæring. Jeg ville arbejde med fysiske produkter, have tættere kontakt til kunder og selv stå i spidsen for produktionen og stå inde for kvaliteten.

Ikke mindst har jeg fuldt tilfredsstillet mine kreative evner og min trang til at skabe noget nyt. Ligesom jeg holder den gamle betydning af god service i hævd.

I julen 2015 havde vi bod i Tivoli i København hvor vi graverede julekugler direkte til kunderne med navne og billeder.

I januar 2016 startede vi butik på Søborg Hovedgade 94, men allerede efter et halvt års tid, var vi vokset ud af butikken og søgte større lokaler.

I janunar 2017 er vi flyttet til Gladsaxe Møllevej 21 i 300 m^2 store lokaler, hvor vi har mulighed for mere lager og flere maskiner.

Julesæsonen 2017 blev rigtigt stor for os. Vi havde vores julekugler i Arnold Bucks kæden og ca. 15 Kop & kande butikker. Dertil kom en del små og mellem store selvstændige forretninger.

I januar 2018 var vi på messe i Sverige (Formes), Frankfurt (Christmas World) og Herning (Formland). Samt München i juni. Og sluttede messeåret af med Formland Autium.

I sæsonen 2018 havde kæderne Arnorld Busck og Værsgo, samt en række andre forretninger i ind- og udland.


Accept

Denne side bruger cookies